Pacojet 2

SIRMAN

Pacojet 2

Osnovni podatki

Sirman, vedno pozoren na najnovejše tržne trende in potrebe svojih strank, predstavlja – ekskluzivno za Italijo – PACOJET: mojstrovino tehnike, novo izdajo po vsem svetu in predvsem bistveno in nenadomestljivo orodje za vodilne strokovnjake v restavraciji. Proizveden iz kakovostnih materialov, z nikelj-krom nastavkom in izjemno kompakten, Pacojet - zahvaljujoč novi tehniki, edinstveni v svojem razredu - opravlja temeljno nalogo v kakovostnih kuhinjah: "pacotizin" živil. To so: sekljanje, pretlačenje, priprava moussov in paštet iz različnih živil, stepanje in emulgiranje sorbetov in sladoleda iz zamrznjenih sestavin. Vse v SAMO ENI OPERACIJI! S Pacojetom boste pravzaprav lahko v zelo kratkem času ustvarili končne in za uživanje pripravljene jedi, ki prehajajo skoraj neposredno iz zamrzovalnika na servirni krožnik. Skrivnost je v odpravi časov odmrzovanja, ki vplivajo na delovni čas. To omogoča, da različne vrste sestavin pripravimo vnaprej in jih nato uporabimo takoj, ko je to potrebno in v želenih razmerjih. Poleg tega se lahko zaradi hitre obdelave presežne porcije vrnejo v hladno skladišče, preden se poškodujejo z odmrzovanjem. 

POKLIČITE ZA CENO

Na telefonsko številko 041 616 671

Dimezije


Priklop


Evropski sklad za regionalni razvoj