MAKS premium kuhalnik testenin (dvojni) - 400V

MAKS kuhalnik testenin

MAKS premium kuhalnik testenin (dvojni) - 400V

Osnovni podatki

S tem profesionalnim kuhalnikom testenin lahko hitro skuhate okusne testenine. Kuhalnik testenin ima 6 košaric. Prostorno posodo za vodo napolnite z vodo in jo segrejete na pravo temperaturo. Nato napolnite košare iz nerjavnega jekla s testeninami. Takoj, ko so testenine dovolj kuhane, postavite košaro na posebno drenažno površino, da testenine lahko odtečejo. Kakovost vode v kuhalniku za testenine ostaja odlična, zahvaljujoč funkciji samodejnega odstranjevanja škroba. Z velikim odtokom z ročnim krogelnim ventilom lahko hitro izpraznite posodo za vodo. Nato kuhalnik za testenine očistite, kar je zaradi ohišja iz nerjavečega jekla zelo enostavno. Lastnosti električnega kuhalnika za testenine: Kuhalnik za testenine iz nerjavečega jekla z zaobljenimi vogali za enostavno čiščenje. Standardno opremljen s 6 čvrstimi košarami za testenine iz nerjavečega jekla s fino perforacijo. Oklepni učinkoviti grelni elementi v vodnem bazenu zagotavljajo hitro segrevanje. Opremljen z varnostnim termostatom 20 °C - 200 °C.
Funkcija samodejnega odstranjevanja škroba za vzdrževanje kakovosti vode. Opremljen z elektromagnetnim ventilom za hladno ali toplo vodo. Hitro praznjenje vodnega bazena s krogličnim ventilom in odtokom. Zelo trpežna konstrukcija in ergonomski dizajn. Opremljen z 2-vratnim dnom za dodaten prostor za shranjevanje.

2.419,00 €
  

(2.951,18 € v DDV)


Promocijska cena

Pokličite nas in si na objavljeno ceno pridobite posebno promocijsko ponudbo.

Za vse informacije o popustih in pogojih plačila smo vam na voljo na telefonski številki 041 998 372, oziroma nam lahko pošljete mail!


Dimezije

Š x G x V 800 x 900 x 850 mm


Priklop

400V, 50Hz, 3N, 24000 Wn


Evropski sklad za regionalni razvoj